спреми 5к трка

Спреми 5к трка

Спреми 5к трка – почетник во трчање? Има уште околу два месеци до Скопски маратон и ако си почетник барем спреми 5к трка. Доколку немаш никакво искуство туку само ентузијазам,
надмини го стравот од вежбање

Надмини го стравот од вежбање

Надмини го стравот од вежбање – 3 чекори до слобода Доколку зборуваш со спортист и му кажеш надмини го стравот од вежбање ќе ти се насмевне. Спортистите не само што
наполни си батерии

Наполни си батерии

Наполни си батерии – направи го вежбањето поинтересно Наполни си батерии со вежби на покривот од зградата. Јога во парк? Џогирање околу езеро или можеби утринско брзо одење околу вашето
тренинг за сила

Тренинг за сила

Тренинг за сила – направи си сам/а Ако гледаме историски тренинг за сила постои уште многу пред да се појават комерцијалните справи за вежбање. Во посовремените и поразвиените општества постоеле
фамилијарно вежбање

Фамилијарно вежбање

Фамилијарно вежбање – како да ги инспирираш домашните Не постои подобро време и сезона од ова сега, за да ги поттикнеш твоите деца и фамилија фамилијарно вежбање. Можеби бараш начини
свадбено слабеење и затегнување

Свадбено слабеење и затегнување

Го кажа судбоносното ДА и сега те чека свадбено слабеење и затегнување? Има многу пред да дојде церемонијата и веселбата, а најголемата главоболка особено кај невестата е свадбено слабеење и
вежби во вода

Вежби во вода

Вежби во вода – не само седење во вода Периодов или си на одмор или размислуваш да споиш викенд, но не знам дали размислуваш за вежби во вода :). Важно
фит во школо

Фит во школо

Фит во школо – голем предизвик и желба Кога си зафатен да го балансираш академскиот дел од животот, идејата фит во школо ја плаќа цената. Овој период од годината почнуваме
интензивно вежбање

Интензивно вежбање

Интензивно вежбање – држи го пулсот на високи бројки HIIT, P90X, Insanity и многу други опции за интензивно вежбање. Ова се многу често сретнувани термини. Луѓето се повеќе бараат начини
вежбање или физички фитнес

Вежбање или физички фитнес

Вежбање или физички фитнес – која е разликата помеѓу овие два термина Едноставно кажано, вежбање или физички фитнес е секое движење на телото при кое настанува мускулна контракција. Сите активности