прирачник за медитација

Прирачник за медитација

Прирачник за медитација – бетство од хаотичниот живот Доколку се двоумиш дали можеш или не можеш, прочитај го овој прирачник за медитација. Едноставни работи што треба и не треба да
придобивки од пешачење

Придобивки од пешачење

Никогаш не потценувај моќ на одењето и придобивки од пешачење За да разбереш колку огромна разлика прави и дали има придобивки од пешачење треба да тестираш барем на еден месец.
новост во твојот тренинг

Новост во твојот тренинг

Ако вежбањето ти е рутина и монотонија, тогаш е време да вметнеш новост во твојот тренинг Кога ќе прифатите активност со слободни движења, не е само дека ќе имаш новост
вежбање секој ден

Вежбање секој ден?

Дали е правилно и здраво вежбање секој ден? Вежбање секој ден воопшто не е лошо, но лошо е ако интензитетот е огормен секој ден. Имање некоја форма на физичка активност секој
стекни навика за вежбање

Стекни навика за вежбање

Не се терај или убедувај на сила и стекни навика за вежбање Лесно е да ти кажеме стекни навика за вежбање, но не е така лесно да се направи колку
вежбање во празници

Вежбање во празници

Начини да протнеш вежбање во празници Не сме сигурни од каде постои немањето време за вежбање во празници. Дали повеќе се должи на тоа што ова е период со премногу
придобивки од јога

Придобивки од јога

Дали ми треба, придобивки од јога и од каде да почнам Единствено доколку не постои медицински проблем или некаква посериозна повреда придобивки од јога се неизбежни. Прашањето дали ти треба
вистината за активниот живот

Вистината за активниот живот

Вистината за активниот живот – што значи терминот да бидеш активен Вистината за активниот живот е дека многу често луѓето го поврзуваат со нешто тешко и страшно. Луѓето имаат слика