By in Uncategorized
No comments

Не е лошо да се вежба секој ден. Имање некоја форма на физичка активност секој ден е паметно кога се обидувате да ја намалите телесната тежина. Но, ако сакате да изгубите масти, повторување на истите вежби, истиот интензитет или траење од ден за ден нема да функционира. Зошто? Одговорот е лесен, вашето тело се прилагодува на дневниот обем на работа.

Како да ја поправите оваа грешка?

Кликни на овде и продолжи со читање на нашата веб страна.

Ако ти се допадна ова што го читаше ќе ни значи да стиснеш на аплаузот 👏 и можеби да ја препорачаш статијава некому на кого му е потребна.

Прочитај повеќе од нас

Следи не’
Facebook 
Instagram
YouTube

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *