By in Uncategorized
No comments

Ако во твојата глава да се биде фит значи да вежбаш секојдневно во теретана или да трчаш редовно на кеј, тогаш си на право место и подготви се да бидеш mindblown.

Од неодамна во Скопје постои мобилната апликација FitKit преку која можеш да се регистрираш и да вежбаш на најразлични места во Скопје. Од теретани, до фитнес студија, базени и кросфит сали! 
Денес на јога за да заспиеш полесно после напорен ден на работа, а веќе утре на кикбокс мавај во вреќа и замислувај дека е тоа твојот шеф. Вежбањето има и забавна страна, па повикај ги твоите пријатели да ја користат нашата апликација и заедно бирајте си термини и тренинзи. Никогаш не било полесно да се спогодиш со другар ти кој те вика да пробаш функционален тренинг, а ти упорно го викаш да одите на пливање. Со една чланарина и двајцата ќе го пробате тоа, а и многу повеќе. Ние би ти препорачале и да пробаш танц на шипка за да ја изненадиш твојата девојка :).

Се што ти треба е светото тројство: download-ирај, инсталирај и регистрирај! Android или IOs

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *