Search Results for: my fitkit remote

бојан-живковиќ

Бојан Живковиќ – MyFitKit remote coach

Искусен личен тренер, врвен мотиватор и поранешен кошаркар со скоро 20 години искуство како кондиционен и фитнес тренер.  Запознајте го Бојан Живковиќ, еден од нашите …

Бојан Живковиќ – MyFitKit remote coach Повеќе

FitKit

Твоето фитнес и велнес патување почнува овде! Fitkit e фитнес мобилна апликација која ти овозможува со 1 членарина пристап до над 300 активности за вежбање …

FitKit Повеќе

ecommerce

Како си поминавме на 6-тата регионална конференција за е-трговија?

Тимот на ФитКит апликацијата беше дел од 6-тата регионална конференција за е-трговија насловена како: Redefining E-Commerce: A(I) New Era, во организација на Асоцијација за е-трговија …

Како си поминавме на 6-тата регионална конференција за е-трговија? Повеќе