FitKit Pixel

Вики од Viola Beauty Center: На секој му треба квалитетно време издвоено за самиот себе!

Ако си од Битола, сигурно ти е добро познат спа и фитнес центарот Viola Beauty Center, којшто веќе 13 години им помага на Битолчани да бидат најдобрата верзија од себеси. 👸 Решавање на кожни проблеми, третмани за разубавување, масажа, грижа за своето тело, вежбање со личен тренер, групни тренинзи, нутриционистички совети и емоционалната грижа за […]

Повеќе