FitKit Pixel
Schedule
Wednesday 9AM - 10AM
Thursday 10AM - 11AM
Saturday 1PM - 2PM
view full schedule

Пливање

Пливањето е една од најдобрите активности со која можеш да ги активираш мускулите во целото тело.

Дознај Повеќе
јога
Schedule
Monday 9AM - 10AM
Tuesday 10AM - 11AM
Friday 1PM - 2PM
view full schedule

Јога

Подобро физичко здравје и благосостојба преку единство на умот и телото со практикување јога.

Дознај Повеќе
Спа
Schedule
Wednesday 9AM - 10AM
Thursday 10AM - 11AM
Saturday 1PM - 2PM
view full schedule

Спа

Подобри ја циркулацијата на крвта, ослободи ги токсините и релаксирај се во спа центар.

Дознај Повеќе