FitKit Pixel

За Атанас Михајловски

Атанас е еден од најбараните локални Кросфит тренери со многу задоволни и активни вежбачи. Со поддршката од Атанас, кој е дел од тимот на Ultimate Fit Alebras, добиваш прецизно креирани Кросфит тренинзи за мажи и жени, одлични за секоја возраст.

Се работи за функционални тренинзи и пристап со кој што не само што го активираш телото, туку и ќе добиеш не само убаво тело за покажување, туку и долгорочни придобивки во квалитетот на живеење.

Преку своите програми, Атанас ги разработува основните движења кои обезбедуваат одлична основа за понатамошен нервен и мускулно-скелетен развој. Вежбите со Атанас ти го подготвуваат телото и локомоторниот систем за секојдневни активности и те снабдуваат со енергија.

Преку FitKit апликацијата, ова се тренинзите кои можеш да ги резервираш кај Атанас Михајловски:

  • Онлајн Ultimate Fit Alebras тренинг
  • Ultimate Fit Alebras тренинг во природа

Атанас е и еден од нашите FitKit Plus тренери кој ја води програмата Основи на Кросфит.

Ова е сеопфатна 10-часовна програма која што ги поставува основите на функционалниот тренинг. Програмата е одличен старт за секој почетник да се запознае со овој тип на тренинг, а за оние кои се понапредни вежбачи да се вратат на основите и да ги потврдат знаењата за Кросфит.

Освен посветеноста на Атанас како инструктор, неговите програми вклучуваат и совети за правилна исхрана и стекнување здрави навики.

Подготви се за интересна програма и целосен кондициски тренинг што ќе те држат константно активен/а!

За да дознаеш повеќе за Атанас:

Следи го на Инста — @atanas.mihajlovski
Пиши му на Фејсбук — Атанас Михајловски

Атанас Михајловски

Атанас Михајловски