FitKit Pixel

За Елена Бубало

Елена Бубало е амбасадор на активниот и здрав начин на живот веќе 10 години.

Освен што е успешен личен тренер, креатор на програмата Total Body Workout by Bubalo, дел од тимот на Ultimate Fit Alebras, заштитно лице на најпознатите спортски настани, Елена зад себе има армија од задоволни вежбачи на кои секојдневно им овозможува да изградат навики за поквалитетен живот.

Преку FitKit апликацијата, ова се тренинзите кои можеш да ги резервираш кај Елена Бубало:

  • Онлајн Ultimate Fit Alebras тренинг
  • Ultimate Fit Alebras тренинг на отворено

Елена е и еден од нашите FitKit Plus тренери која ја води програмата Total Body by Bubalo, одлична за почетници и напредни вежбачи од 7 до 77 години.

Оваа програма вклучува вежби со функционална разновидност како користење на силата на сопственото тело за изведување на движењата и вежби со одредена килажа. Секој тренинг ги активира сите мускулни групи со што се потикнува телото да функционира правилно и безбедно во текот на денот. 

Ти треба предизвик? Можеш лесно да се приклучиш на тренинзите на Елена Бубало и да ги почувствуваш сите придобивки од вежбањето со една од најбараните фитнес инструкторки во нашата фитнес индустрија.

За да дознаеш повеќе за Елена:

Следи ја на Инста — @elenabubalo

Пиши ѝ на Фејсбук — Elena Bubalo

Елена Бубало

Елена Бубало