FitKit Pixel

За Ивана Каратукова

Преку внимателно креирани програми идеални за секого, како инструкторка за пилатес, Ивана Каратукова е тука да ти помогне во мисијата да го доведеш твоето тело во неговата најдобра форма.

Ивана е инструктор по Power Pilates во студиото Powerhouse, првото студио што го донесе пилатесот во Македонија.

Нејзините програми се достапни за секого, без разлика дали си почетник или вежбач со искуство. Спортувај од дома или во сала, резултатите се воочливи за 12 недели.

Преку FitKit апликацијата, ова се тренинзите кои можеш да ги резервираш кај Ивана:

  • Online Power Pilates со Ивана
  • Power Pilates во сала

Ивана е еден од нашите FitKit Plus тренери која ги води програмите:

Ова се сетови на тренинзи кои ќе те мотивираат, предизвикаат и ќе прават да се чувствуваш исполнето. Програма е фокусирана на активни вежби за тонус на мускулите, подобрена циркулација, правилно дишење, држење и обликување на телото. 

Позитивното расположение за време на тренингот и видливите резултати по физичко и психичко здравје се мотивот кој со години ги охрабрува вежбачите да не пропуштат тренинг кај Ивана.

За да дознаеш повеќе за Ивана како личен тренер: 

Следи ја на Инста — @ivanakaratukova

Пиши ѝ на Фејсбук — Ivana Karatukova

Ивана Каратукова

Ивана Каратукова