FitKit Pixel

За Мартин Реџепагиќ

Мартин Реџепагиќ е инспирација за многу фитнес ентузијасти. Како личен тренер, Мартин има децениско искуство во овој домен. 

Мартин верува во филозофијата “practice what you preach” и затоа ќе ти го пренесе неговото 10+ годишно искуство и експериментирање што го има направено кај себе.

Ако сѐ уште не можеш да го пронајдеш својот стил на тренинг, Мартин е тука за насока. Како тренинг партнер ќе те мотивира и постојано ќе го следи твојот прогрес без разлика дали си почетник или напреден вежбач.

Функционалните вежби се во фокусот на секој тренинг што ќе го работиш со Мартин.

Преку внимателно скроени тренинзи, покрај остварување на целите за надворешниот изглед, ќе се одразат и позитивно врз секојдневното функционирање на твоето тело и менталното здравје.

Мартин ќе те научи како да тренираш правилно и тоа да го практикуваш вежбањето како животен стил. Како до стекнување добри навики во исхраната и брзо опоравување од вежбање ќе бидат составен дел на твојата заедничка рутина и процес со Мартин.

За да дознаеш повеќе за Мартин како личен тренер

Следи ја на Инста — @ redzepagic92

Пиши му на Фејсбук — Martin Redzepagic

Мартин Реџепагиќ

Мартин Реџепагиќ