Категории

Категории на активности достапни на ФитКит апликацијата

Боречки вештини икона

Боречки вештини

Вежбите за боречки вештини придонесуваат кон експлозивна сила и мускулна издржливост, што е потребно за да продолжите да се борите во доцните рунди од борбата. […]

Боречки вештини Повеќе

Танцување икона

Танцување

Танцувањето е вежбање за целото тело кое всушност е и забава во исто време. Тоа е добро за вашето срце, ве прави посилни и може

Танцување Повеќе

Кардио икона

Кардио

Срцето ви чука побрзо. Дишете побрзо и подлабоко. И се потите. Па, тоа е веројатно затоа што сте ги движеле големите мускули на нозете, рацете

Кардио Повеќе

Аеробик икона

Аеробик

Аеробното вежбање e вежбање со низок до висок интензитет што зависи првенствено од аеробниот процес на генерирање енергија. „Аеробик“ е дефиниран како „се однесува на,

Аеробик Повеќе

Фитнес

Фитнес е еден од најпопуларните начини да постигнеш физичка, психичка и емоционална рамнотежа.

Фитнес Повеќе

Пилатес

Пилатес е систем на физички фитнес, кој дава акцент на контролирани движења истовремено подобрувајќи ја флексибилноста и држењето на телото.

Пилатес Повеќе

Спа

Подобри ја циркулацијата на крвта, ослободи ги токсините и релаксирај се во спа центар.

Спа Повеќе

Јога

Подобро физичко здравје и благосостојба преку единство на умот и телото со практикување јога.

Јога Повеќе

Пливање

Пливањето е една од најдобрите активности со која можеш да ги активираш мускулите во целото тело.

Пливање Повеќе