Фитнес Центар Infinity

Infinity

Модерен објект, опремен со стил, современи финтес справи, вежбање во опуштена и позитивна атмосфера и голем број на задоволни клиенти.

Со ова може да се пофали новото фитнес студио Infinity што од неодамна постави нови стандарди како треба да изгледа и функционира еден фитнес центар.

 

Контакт Инфо

  • Адреса: Isaija Mazhovski no.25 1000 Skopje, Republic of Macedonia
  • Работно време: 09:00 - 22:00
  • E-mail:
  • Телефон: 078 415 314
  • Webpage
  •                    
  • Facebook
  • Instagram
  • Google maps

Достапни активности