Fitness club Atleta

Атлета

Atleta е одлично опремен фитнес клуб што секогаш е во тек со најновите трендови и предизвици за да го обезбеди најдоброто искуство за своите вежбачи.

Познат како фитнес клуб кој зад себе има најголем број на шампиони во бодибилдинг и фитнес во Македонија, Атлета повеќе од 3 децении докажува како едно фитнес студио треба да изгледа и функционира.

Контакт Инфо

  • Адреса: Kuzman Josifovski Pitu 24-A Skopje
  • Работно време: 10:00 AM - 10:00 PM
  • E-mail: /
  • Телефон: +389 2 246 8846
  • Webpage
  •                    
  • Facebook
  • Instagram
  • Google maps

Достапни активности