Basement

Basement

Фитнес центарот Basement ги поставува стандардите за тоа како еден кросфит тренинг треба да изгледа.

Во Basement можеш да вежбаш по прецизно креирана програма за мажи и жени, одлична за секоја возраст што ќе те држи активен во текот на сите тренинзи и ќе го подобри твојот нервен и мускулно-скелетен развој.

Контакт Инфо

  • Адреса: Гимназија Јосип Броз Тито, Димитрие Чуповски, Skopje 1000
  • Работно време: 18:00-22:00
  • E-mail: -
  • Телефон: 070 306 206
  • Webpage
  •                    
  • Facebook
  • Instagram
  • Google maps

Достапни активности