Fit Tech Aerodrom

Fin Tech

Fit Tech Aerodrom е специјализирано EMS студио што ја користи најсовремената опрема за EMS тренинзи со кои што со само 40 минути неделно можеш да ја добиеш посакуваната форма и кондиција.

Fit Tech e револуционерен уред што емитува електро-мускулни стимулации што навлегуваат длабоко во мускулните слоеви и ги зацврстуваат побрзо отколку со конвенционален тренинг.

Тренингoт се одвива со личен тренер и трае само 20 минути (2 пати неделно), со што заштедуваш на време, а добиваш брзи резултати во споредба со другите тренинзи.

Дополнително, добиваш и ЕМS масажа по избор: релакс или антицелулитна.

Контакт Инфо

  • Адреса: ул. 23 Октомври 11А, Аеродром, Скопје
  • Работно време: 07:00 - 22:00
  • E-mail:
  • Телефон: 074 240 441
  • Webpage
  •                    
  • Facebook
  • Instagram
  • Google maps

Достапни активности