Fit Your Body

Fitness

Fit Your Body е уникатно фитнес студио во Тетово каде што вежбачите можат да тренираат со најсовремена опрема за вежбање и реквизити под водство на професионални и докажани фитнес тренери.

Дополнително, во Fit Your Body ќе најдеш широка палета на суплементи што ќе ги подобрат перформансите за поефикасно да ја постигнеш твојата фитнес цел.

Контакт Инфо

Достапни активности