FitKit Pixel

Fame Fit

Fame Fit студиото повеќе од 8 години ги инспирира вежбачите да ги постигнат своите фитнес цели. Fame Fit студиото во Скопје веќе 8 години ги инспирира вежбачите да ја подобрат флексибилноста, силата и координацијата на телото, умот и духот. Дај им шанса на тренинзите по пилатес, јога и кардио, достапни на повеќе локации низ Скопје и онлајн. Fame Fit е и еден од првите фитнес центри што ја имаат воведено програмата Body Burn Fitness која се состои од интензивни тренинзи со динамично повторување.