FitKit Pixel

Fierce Fitness

Фитнес клубот за жени и девојки Fierce Fitness нуди кардио, кикбоксинг и функционални тренинзи. Пробај кардио, кикбоксинг или функционален тренинг, или препушти се во рацете на тренерите со персонализирани тренинзи кои ќе ти помогнат да ја оствариш својата фитнес цел. Ова е еден од фитнес клубовите во Скопје кој успешно функционира онлајн и во сала. Твое е да избереш што и кога сакаш да вежбаш.