FitKit Pixel

Fitness & Spa Park (фитнес парк)

Fitness & Spa Park е модерен фитнес и спа центар со разновидни можности за вежбање и релаксирање. Fitness & Spa Park е модерен фитнес и спа центар во Скопје целосно опремен со најсовремена фитнес опрема. Оваа локација ви нуди широк спектар на тренинзи со одличен поглед на реката Вардар. Како дел од Парк Хотелот во Скопје, центарот располага со најразлични третмани за подмладување и релаксација на телото.