FitKit Pixel

PowerHouse Pilates

Powerhouse Pilates од Скопје се пионери во пилатес техниката, две децении усовршувајќи ја преку различни тренинзи. Powerhouse Pilates е првото студио во Скопје што ја воведе пилатес техниката и повеќе од 19 години ја усовршува и надградува. Пилатес, кардио, јога, зумба, пилатес за трудници се само дел од активностите кои што ги нуди PowerHouse Pilates студиото. Ако си почетник, тимот на Powerhouse ќе ти помогне да креираш сопствена програма и постојано ќе го следи и охрабрува твојот напредок.