FitKit Pixel

Sky Wellness

Sky Wellness е еден од најпосетуваните фитнес центри во Скопје со мултифункционален фитнес центар и луксузни спа третмани. Лоциран во висококатниците „Џевахир Скај Сити“, овој велнес центар е еден од најпосетуваните во Скопје. Мултифункционален фитнес центар, персонални тренинзи, масажи, школа за пливање се само дел активностите што можете да ги пробате овде. Почувствувајте го луксузот на Чевахир спа третманите и запливајте во водите на Чевахир базенот.