FitKit Pixel

Центар за Боречки Вештини The Strongest

Центарот за боречки вештини The Strongest 25 години е еден од најистакнатите клубови во државата што ги обединува фитнесот и боречките вештини. Центарот за боречки вештини The Strongest oд Скопје е место каде можеш да ги исполниш своите фитнес цели и да научиш нови боречки вештини на едно место. The Strongest теретаната е екипирана со најсовремени справи и модерна опрема за боречки вештини. Овде ќе најдеш суплементи и персонализирана исхрана за спортисти со цел максимизирање на резултатот.