Tag: вежбање

Која е најдобрата дисциплина

Која е најдобрата дисциплина

Како да најдеш која е најдобрата дисциплина за тебе Дали некогаш си размислувал/а која е најдобрата дисциплина или тип на вежбање што ќе ти гарантира резултати? Или можеби нешто што
Како до време за вежбање

Како до време за вежбање

Како да најдеш време и да протнеш вежбање Кога се работи за тоа како до време за вежбање и како до мотивација да се дигнеш од комфорот на топлиот дом
правилно вежбање

Правилно вежбање

Правилно вежбање – не само појавување во сала Убаво е доколку си стекнал континуитет да одиш во сала, но тоа самото по себе не значи правилно вежбање. На било кој начин
надмини го стравот од вежбање

Надмини го стравот од вежбање

Надмини го стравот од вежбање – 3 чекори до слобода Доколку зборуваш со спортист и му кажеш надмини го стравот од вежбање ќе ти се насмевне. Спортистите не само што
тренинг за сила

Тренинг за сила

Тренинг за сила – направи си сам/а Ако гледаме историски тренинг за сила постои уште многу пред да се појават комерцијалните справи за вежбање. Во посовремените и поразвиените општества постоеле