Tag: придобивки од вежбање

придобивки од вежбање

Придобивки од вежбање

12-те придобивки од вежбање Иако веќе знаеш, гледаш и слушаш, сепак денес би сакале да си ја повториш лекцијата “кои се најголемите придобивки од вежбање” :). 1. Здраво срце За