Tag: табата тренинг

табата тренинг

Табата тренинг

Табата тренинг – подигвни го твоето фитнес ниво Табата тренинг и начинот на вежбање бара да вежбаш на едно повисоко и поспремно ниво. Имаш определено време во кое што треба