Tag: трка

спреми 5к трка

Спреми 5к трка

Спреми 5к трка – почетник во трчање? Има уште околу два месеци до Скопски маратон и ако си почетник барем спреми 5к трка. Доколку немаш никакво искуство туку само ентузијазам,