Tag: трчање

досадно на трака

Досадно на трака

Дали понекогаш ти станува досадно на трака за трчање Го имаш ли истото чувство кога се работи за трчање и ти е досадно на трака како и сите останати? 🙂
спреми 5к трка

Спреми 5к трка

Спреми 5к трка – почетник во трчање? Има уште околу два месеци до Скопски маратон и ако си почетник барем спреми 5к трка. Доколку немаш никакво искуство туку само ентузијазам,