8 лесни чекори до успешно онлајн фитнес студио и тренер

Photo credits: @karolina-grabowska Ако веќе година дена мака мачиш како да се кренеш на нозе и да си ја повратиш активноста и клиентите во твоето фитнес студио, овој текст ќе те инспирира да погледнеш кон светлата страна на ситуацијата — дигиталниот фитнес. 💪 Потребата да го трансформираш твоето студио во виртуелниот свет е поголема од кога и […]

Повеќе

FitKit Plus Burn It Up програма на Надица Јовановиќ

Цел живот се занимава со спорт, а во последниве 5 години детално ја изучува фитнес гранката, прераснуваjќи во еден од најдобрите персонални тренери во земјата кој постојано ја пренесува својата љубов и пасија за спортот. 🏆 Нејзината цел е заедно со вежбачите да воспостави здрави навики кои ќе придонесат кон подобро, поенергично и поуспешно секојдневие. […]

Повеќе

FitKit Plus Crossfit програма на Атанас Михајловски

Почнал како професионален фолклорен играч, преминал во телеком инженер, а денес е еден од најдобрите Кросфит тренери во земјава со многу задоволни и активни вежбачи. 💪 Запознај го Атанас Михајловски, еден од нашите FitKit Plus тренери кој ја води програмата Основи на Кросфит. 👋 Станува зборови за прецизно креирани тренинзи за мажи и жени, одлични […]

Повеќе

FitKit Plus Total Body Workout програма на Елена Бубало Михајловска

Квалитетно вложено време во своето здравје, подобра концентрација, поголема енергија, подобра работа на кардиоваскуларниот систем, намалување на вишок телесни масти, тонзирани мускули, поголема кондиција, координација и здраво фит тело. Ова се само дел од придобивките што ќе ги добиеш од Total Body Workout програмата на Елена Бубало Михајловска. 👌 Станува збор за интервални тренизни, каде […]

Повеќе

FitKit Plus Power Pilates програма на Ивана Каратукова

Пилатесот ѝ бил љубов на прв тренинг, a денес таа е еден од најдобрите пилатес тренери во земјава, со многу задоволни вежбачи кои со нетрпение го очекуваат секој нареден тренинг. 😎 Запознај ја Ивана Каратукова, еден од нашите FitKit Plus инструктори. 👋 Ивана ги води тренинзите по Power Pilates кои се идеални за секој вежбач — од […]

Повеќе