FitKit Pixel

FitKit Plus Power Pilates програма на Ивана Каратукова

Пилатесот ѝ бил љубов на прв тренинг, a денес таа е еден од најдобрите пилатес тренери во земјава, со многу задоволни вежбачи кои со нетрпение го очекуваат секој нареден тренинг. 😎 Запознај ја Ивана Каратукова, еден од нашите FitKit Plus инструктори. 👋 Ивана ги води тренинзите по Power Pilates кои се идеални за секој вежбач — од […]

Повеќе