FitKit Pixel
By
No comments

Апликацијата врши огромна работа, особено во пандемијава! Имам само една сугестија, повеќе молба – *ве молам* внесете опција за favorites, за да не морам да ја пребарувам онилената локација при секое закажување! 👌

Leave a Reply

Your email address will not be published.