Софија Манчева

Заради мојата работа, често патувам и скоро секогаш сум во брзање. Фит кит ми овозможува во секое време да закажам тренинг, масажа или спа онаму каде што ми е најпрактично, зависно каде се наоѓам. Имајќи го фит кит “во рака” , стресот за каде ќе тренирам, повеќе го нема.

Designation: Дипломиран психолог