Тамара Стевковска

Апликацијата ја користам веќе една година и ми овозможи да посетам голем дел од фитнес и спа центрите кои ги нудат како и да пробам други дисциплини кои ги немав пробано – јога , пилатес и Kangoo Jumps.
Како поранешен спортист, знам дека активноста е навистина важна. Кога прекинав да се занимавам со спорт , FitKit ми помогна да ја пронајдам мојата нова омилена дисциплина- фитнесот. Уживам во секој момент поминат со FitKit 🙂

Designation: Студент на економски факултет