Стојмановска Моника

За некои спортот можеби е само хоби, но за мене тоа претставува начин на живот, дел од мене. Пред оваа апликација танцувањето беше мој спорт,но со Фиткит сфатив дека секој спорт си има своја убавина. Ми овозможи да искусам работи кои до пред тоа ги немав пробано. Од скокачките “kangoo”, пливање, кикбокс па се до отпуштањето со спа и масажа.

Designation: Машински инженер