FitKit Pixel

Мартин Реџепагиќ

Мартин ќе ти помогне да ја оствариш својата фитнес цел преку персонализирани програми скроени според твојот животен стил и цели.

Дознај Повеќе

Надица Јовановиќ

Тренинзите на Надица се составени од внимателно избрани фитнес вежби идеални за мажи и жени кои сакаат да пробат нешто ново и поразлично.

Дознај Повеќе

Ивана Каратукова

Ивана е една од најпопуларните инструкторки во земјава, со задоволни вежбачи зад себе кои со нетрпение го очекуваат секој нејзин нареден тренинг!

Дознај Повеќе

Елена Бубало

Ако сакаш да се предизвикаш себеси приклучи се на тренинзите со Елена Бубало. Фитнес инструктор, личен тренер & посветен професионалец.

Дознај Повеќе