Боречки вештини

Вежбите за боречки вештини придонесуваат кон експлозивна сила и мускулна издржливост, што е потребно за да продолжите да се борите во доцните рунди од борбата. Исто така, поизразен е фокусот на кардиоваскуларните перформанси, агилноста и брзината, бидејќи човек мора да биде способен брзо да реагира и да го држи противникот подалеку.

Достапно во: