FITKIT APP

Ние сме македонска мобилна апликација што ти дава пристап до сите локации и активности за вежбање, рекреација и релаксирање

Стани ФИТКИТ локација

Придружи се во нашето семејство и отвори ги вратите на твоето студио, центар или спа.

Дознај повеќе
Чланарини и опции

Што се кредитите, какви прептлати ти нудиме и како изгледа користењето на апликацијата за твоите омилени активности и локации

Дознај повеќе
Можности за твојата компанија

Бенефит за вработените во однос на спорт, рекреација и здравје, а на компанијата и овозможува различност на услугите и локациите за своите вработени.

Дознај повеќе

Последни објави

Погледни ги нашите статии и најди си инспирација, дознај некои факти или зачини го и збогати го твоето вежбање.

Факти

До каде стигнавме од нашиот датум на раѓање 01.06.2017

6000

Регистрирани профили

13

Различни градови

6

Членови на тимот

100+

Даватели на услуги

Нашите амбасадори

Луѓето кои што ни даваат најмногу љубов и се наши гласници.

Претплати се на нашиот email newsletter

Нема да спамираме ветуваме, само нашите новости и промоции.

Контактирај не'

Address

Vangel Todorvski 5/1-30, Skopje 1000

Email

contact@fitkit.mk

Phone

+389 78 205879