боречки вештини

Предраг Петрески

Како до комплетен личен развој преку боречки вештини?

Отсекогаш си сакал/а да пробаш некоја боречка вештина, ама не си знаел/а од каде да почнеш? 🤔 Како боречките вештини можат да ти помогнат да […]

Како до комплетен личен развој преку боречки вештини? Повеќе

Бушидо Доџо

Владимир од Бушидо Доџо: Боречките вештини се начин на живот, применливи во сите животни домени!

Повеќе од една деценија Академијата за боречки вештини, Бушидо Доџо ги поместува стандардите за тоа како се изучуваат боречките вештини како начин на живот преку

Владимир од Бушидо Доџо: Боречките вештини се начин на живот, применливи во сите животни домени! Повеќе