FitKit Pixel

Луѓето се чудат дека јадам по 15 јајца на ден, но не планирам да ги откажам!

ФитКит инспирација: Горан Тромбев од Битола Се занимава со бодибилдинг 11 години и јаде по 15 јајца дневно. Сè, ама обичен не! Запознајте ја нашата ФитКит инспирација на неделата — 25 годишниот Горан Тромбев од Битола. Горан работи во фитнес центарот ФИТ — АЛФА Битола и е свежо дипломиран Нутрицонист. Неговата опседнатост со здрава храна е за пофалба.🙌 Најчесто луѓето […]

Повеќе