FitKit Pixel

Љупка од Дармакаја: Со јога ќе го задржиме внатрешното задоволство и радост без разлика колку…

Тивка и пријатна атмосфера. Врвна јога програма од лиценцирани јога инструктори. Несебично споделување на простор и знаење за луѓето да си креираат поквалитетен живот во кој се чувствуваат среќни. 😇 Ова е само дел од она што ќе го искусиш на часовите во центарот за јога „Дармакаја”, кое веќе 6 години им овозможува на своите […]

Повеќе