FitKit Pixel

Пост празнична депресија: 10 начини како вежбањето може да помогне

Photo credits: @olyakobruseva По веселата, луда атмосфера и еуфорија која владее за време на празниците, собирање на семејството, многу храна, алкохол, веселби и “шопинг треска” се појавува феноменот на празнична (Божиќна) депресија. Станува збор за состојба која може да трае од неколку дена, па и до неколку седмици. Како ќе препознаеш дека имаш пост празнична […]

Повеќе