FitKit Pixel

Драгана Андреевска — личен тренер кај тебе дома

Драгана е основач на Фирс Фитнес — Кик-Фит клуб за жени. Фирс Фитнес се роди од потребата на група срамежливи девојки да имаат место каде што ќе може да го вадат вишокот енергија преку мавање во вреќа, а тоа да не биде во сала полна со тепачи и боксери 😊 На самите почетоци Драгана имала група од […]

Повеќе