FitKit Pixel

Драгана Младеновска — личен тренер кај тебе дома

Драгана е сопственик и фитнес тренер на FITLIFE студио кое е специјализирано студио за Аеробик, Пилатес и Јога во Скопје. Има дипломирани и магистрирано на Фармацевтскиот факултет во Скопје во 2015-та година. Во 2017-та година се реализираше и започна нејзината вистинска љубов и приказна, кога го основа FITLIFE. Таа е фитнес тренер за Аеробик, Пилатес […]

Повеќе