FitKit Pixel

Евгенија од Скопје: Престанав да бројам колку серии изгледав, ама не престанав да вежбам!

ФитКит инспирација: Евгенија Ризова од Скопје Активна, незапирлива и супер кул, нашата следна ФитКит инспирација, 19-годишната Евгенија Ризова од Скопје (Евги) не дозволи пандемијата да и ја наруши фитнес рутината. Затоа реши да возврати онака како што најдобро умее: Ми беше многу лесно да се прилагодам на новите услови! Со оглед на тоа што имав многу […]

Повеќе