FitKit Pixel

“Вежбам редовно, но не можам да живеам без Милка”

ФитКит инспирација: Елеонора Димковска од Битола Запознај ја Елеонора од Битола (Нора), нашата ФитКит инспирација на неделата. Гимнастиката е нејзината најголема љубов, a за прв пат стапнала во сала благодарение на дедо ѝ. Oткако пораснала, сфатила колкава е важноста на вежбањето како за здравјето, така и за изгледот. Особено ѝ се допаѓа чувството на исполнетост што […]

Повеќе