FitKit Plus Корективен Фитнес програма на Дијана Оркиќ Шивачев

Љубовта кон спортот ја има во себе уште како малечка. Избира да продолжи со својата пасија и се усовршува во полето на Кинезиологија и Кинезитерапија …

FitKit Plus Корективен Фитнес програма на Дијана Оркиќ Шивачев Повеќе