FitKit Pixel

Мартин Реџепагиќ — личен тренер кај тебе дома

И покрај тоа што неговиот татко е професор на факултетот за физичка култура, тоа не беа и неговите стапки. Додека студирал архитектура ми се укажла прилика да работи повремено во фитнес студио. Не требало долго за да сепак разбере дека тоа е вистинската негова пасија што кратко потоа се претвори во full-time ангажман. Денес после […]

Повеќе