FitKit Pixel

FitKit Plus Burn It Up програма на Надица Јовановиќ

Цел живот се занимава со спорт, а во последниве 5 години детално ја изучува фитнес гранката, прераснуваjќи во еден од најдобрите персонални тренери во земјата кој постојано ја пренесува својата љубов и пасија за спортот. 🏆 Нејзината цел е заедно со вежбачите да воспостави здрави навики кои ќе придонесат кон подобро, поенергично и поуспешно секојдневие. […]

Повеќе

Надица Јовановиќ — личен тренер кај тебе дома

Надица за себе ќе каже дека не се ни сеќава да нема вклучено спорт во својот живот. Таа е поранешен атлетичар, а денес HIIT тренер во Работнички Адора. Нејзината Burn It Up програмa се состои од вежби кои ќе ти помогнат да ја подобриш твојата сила, издржливост, кондиција и да ги стигнетш твоите фитнес цели. […]

Повеќе