FitKit Pixel
Симона Коруновска

9 начини како исхраната влијае врз менталното здравје

Нутрицинистот Симона Коруновска во подкастот WELLCAST with Josif објаснува која е поврзаноста помеѓу исхраната и менталното здравје и како свесноста за тоа може да ни го промени животот на подобро.

Повеќе
wellcast-with-josif

Кога вежбањето прави повеќе штета, отколку корист?

Дијана Оркич Шивачев – кинезиолог и фитнес инструктор во првата епизода на WELLCAST with Josif, ни го дава одговорот во кои случаи вежбањето носи повеќе штета отколку корист.

Повеќе