Tag: фитнес

вежби за секое ниво

Вежби за секое ниво

6 фитнес вежби за секое ниво Како и да се наоѓаш во твојот вежбачки процес денес ќе ти дадеме шест вежби за секое ниво. Важно е да го подготвите телото
тренинг за сила

Тренинг за сила

Тренинг за сила – направи си сам/а Ако гледаме историски тренинг за сила постои уште многу пред да се појават комерцијалните справи за вежбање. Во посовремените и поразвиените општества постоеле